Öğrencilerimizin mezuniyet sonrası kariyer planlarına katkı sağlayacak bir konferans çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Bölümümüz 09 Nisan Cuma günü saat 11:00'de bir başarı hikayesi olarak mezunlarımızdan sayın İbrahim PALA’yı konuk etti. İzmir Ekonomi Üniversitesi, Medikal Park Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde kıdemli Embriyolog olarak çalışan PALA tarafından online bir konferans gerçekleştirildi. Mezuniyet sonrası hangi eğitimlere katıldığını, hangi aşamalardan geçtiğini anlatan mezunumuz, tüp bebek merkezlerinde biyologların çalışma imkanlarından bahsetti. Tüp bebek merkezlerinde yaptıkları işlemleri anlatarak, kısaca laboratuvarı tanıttı. Öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan PALA, onlara kariyerleri için yabancı dil öğrenmeleri, öğrencilik dönemlerinde ERASMUS gibi olanaklardan yararlanmaları ve başarıya ulaşmaları için bir hedefleri olması gerektiğinden bahsetti. Konferans sonrası PALA, hocalarını gördüğü için çok memnun olduğunu ifade ederek, mezun olduğu bir bölümde böylesi bir konferans vermenin kendisini onurlandığını belirtmiştir. Davetleri için biyoloji bölümü yönetimine, katılımlarından dolayı öğretim elemanlarına ve öğrencilerimize teşekkür etmiştir.

Biyoloji Bölüm başkanı Prof.Dr. Kemal BÜYÜKGÜZEL bir başarı hikayesi kapsamında verdiği konferans için mezunumuz sayın İbrahim PALA’ya, biyoloji bölümü öğretim elemanlarına ve öğrencilerine, her alandaki destekleri için rektörümüz sayın Prof.Dr. Mustafa ÇUFALI’ya teşekkür etmiştir.