Bölümümüz kalite süreçleri kapsamında gerçekleştirilen toplantı

Bölümümüz kalite süreçleri kapsamında, FEDEK Dış Paydaşlar ve Bölüm Danışma Kurulu’nun önerileri doğrultusunda alınan kararlar gereği, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin faydalanacağı toplantıların ilki çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

18 mart perşembe günü saat 12:00'de Zonguldak TEKNOPARK müdürü sayın Doç.Dr. Ferdi KESİKOĞLU tarafından, TEKNOPARK ve Kuluçka Merkezi online olarak tanıtılmıştır. Sunumunun ardından öğretim elemanlarımızın ve öğrencilerimizin TEKNOPARK, kuluçka merkezi, girişimcilik ve şirketleşme konularındaki sorularını cevaplayan Doç.Dr. Ferdi KESİKOĞLU, ülkemizin genç girişimcilere ihtiyaç duyduğunu bu konuda fikri olan herkese kapılarının açık olduğunu ve gerekli desteği sağlayacaklarını bildirmiştir. 4. sınıf öğrencilerimizden Fatma Nur YALÇIN söz alarak iki yıldır bir proje üzerinde çalıştıklarını, hangi yolları izlemeleri gerektiğini sormuştur? Doç.Dr. Ferdi KESKİNOĞLU ise böylesi projeleri önemsediklerini belirterek, projedeki öğrencilerimize detaylı bilgilendirme için randevu vermiştir.  Konuşmasının sonunda davetleri için biyoloji bölümü yönetimine, toplantıya katılan öğretim elemanlarına ve öğrencilerimize teşekkür etmiştir.

Bölüm başkanımız Prof.Dr. Kemal BÜYÜKGÜZEL’de konferans sonrası etkili sunumu ve bilgilendirmeleri için Doç.Dr. Ferdi KESİKOĞLU’na, biyoloji bölümü öğretim elemanlarına ve öğrencilerine, kalite süreçlerindeki desteklerinden dolayı rektörümüz sayın Prof.Dr. Mustafa ÇUFALI’ya teşekkür etmiştir.